Walter Treur
Software engineer & Scrum master

Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Iedere ontwikkelaar, stakeholder of klant heeft zijn eigen karakter, ervaringen en belang. Uiteenlopend en soms hopeloos apart. Toch breng ik ze graag bij elkaar, want als je dat doet, gebeuren er écht leuke dingen.

Ik bemoei me graag met het proces van een ontwikkelteam of -afdeling. Vaak als scrum master, waarbij ik vooral coach op gedrag, afbreken van muren en aanbrengen van focus. Gewapend met ‘sticky’s en sharpies’, humor en passie geef ik het team een positieve impuls bij het maken van succesvolle producten.

Als softwareontwikkelaar schrijf ik graag modulaire software met OSGi of Angular. Door mijn ervaring met zowel backend- als frontend-ontwikkeling werk ik prima samen met ontwikkelaars van verschillende disciplines.


Kennismaken?

Luminis onderscheidt zich van andere aanbieders in de ICT door een waarde- en klantgedreven aanpak. Wij willen vooruitgang zien, zowel bij onze klanten als bij onze medewerkers. Graag komen we met je in contact om te ontdekken hoe we die kunnen realiseren.

Contact

©2019 Luminis Arnhem – Leveringsvoorwaarden

Design: Eyefun