Tom Sabel
Software Engineer

Blogposts van
Tom Sabel

Mijn grootste passie is het maken van software, en om iets specifieker te zijn: het maken van Android-apps. Ik houd me al enkele jaren bezig met het ontwikkelen van deze apps. 

Het leuke van Android-apps ontwikkelen is dat je met verschillende dingen te maken hebt. Zo ziet de gebruiker alleen maar de UI, terwijl op de achtergrond meer gebeurd. Mijn focus ligt altijd op het maken van een zo vloeiend-mogelijke app. Elke hapering van de UI zal de gebruiker als negatief ervaren en dat moet je zien te voorkomen. Daarbij is het dus belangrijk om zwaar werk niet op de “Main” thread uit te voeren en het geheugengebruik goed in de gaten moet houden.

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met het ontwikkelen van nog meer Android-apps, mijn Android kennis up-to-date houden, het spelen met Raspberry Pi’s en als ik vakantie heb met het maken van foto’s.


Kennismaken?

Luminis onderscheidt zich van andere aanbieders in de ICT door een waarde- en klantgedreven aanpak. Wij willen vooruitgang zien, zowel bij onze klanten als bij onze medewerkers. Graag komen we met je in contact om te ontdekken hoe we die kunnen realiseren.

Contact

©2019 Luminis Arnhem – Leveringsvoorwaarden

Design: Eyefun