Thomas Slippens
Software Engineer

Als relatieve nieuwkomer in het vak, heb ik me de laatste tijd snel ontwikkeld als C#/.Net programmeur en heb hiermee een nieuwe passie ontdekt.
Het leuke aan het vak software developer vind ik de diversiteit. Omdat je bij ieder project met een nieuw en uitdagend domein in aanraking komt, word je vanzelf een beetje expert op allerlei vakgebieden en ontdek je als het ware via techniek de wereld. Ik verdiep me dan ook graag in diverse onderwerpen en sluit gemakkelijk aan bij de unieke situatie van klant. Bovendien is het een uniek beroep, omdat je, met teamwork en een solide plan van aanpak, concrete en innovatieve producten van de grond af aan op kunt bouwen binnen afzienbare tijd. 

Bij Luminis vind ik de kennis, structuur en ambitie die aansluiten bij mijn eigen wens om me te ontwikkelen als mens en als software developer. Hierbij hebben alle technische lagen van een moderne applicatie mijn interesse. Ik kijk ernaar uit om nog aan vele applicaties te mogen bouwen!


Kennismaken?

Luminis onderscheidt zich van andere aanbieders in de ICT door een waarde- en klantgedreven aanpak. Wij willen vooruitgang zien, zowel bij onze klanten als bij onze medewerkers. Graag komen we met je in contact om te ontdekken hoe we die kunnen realiseren.

Contact

©2019 Luminis Arnhem – Leveringsvoorwaarden

Design: Eyefun