Shirley van Tol


Office Manager

Wat ik erg leuk vind, is wanneer ‘de jongens’ (en natuurlijk ook de dames!) van Arnhem iets kunnen laten zien waar ze aan hebben gewerkt met een project. Technische codes zeggen mij niets, maar het is erg leuk en interessant om dan het eindresultaat te zien. Dat maakt me dan ook trots op het werk van mijn collega’s!

Zelf heb ik een ondersteunende rol in het gehele proces als Office Manager. Van het regelen van commerciële contracten, het toekennen van urencodes, controle werkzaamheden en het verzorgen van de facturen. En vergeet de mobiliteit noch de innerlijke mens niet. Zonder vervoer komen we niet bij de (potentiële) klant en zonder koffie…. Tja, dan hebben we een ‘probleem’.
Ik werk door mijn takenpakket met vrijwel iedereen samen. We hebben elkaar nodig om alles van begin tot eind tot een succes te maken.

De taken zijn dan over de maanden heen hetzelfde, maar er zijn met regelmaat uitdagingen. Dan gaat de dag toch weer anders dan hoe ik de deze had gepland en schiet je collega’s te hulp om het proces weer te kunnen managen. Of je werkt zelf iets uit dat tot op heden nog niet eerder was opgepakt omdat dingen niet van toepassing waren.

Het vertrouwen op elkaar en samen werken met elkaar, dat is ook belangrijk bij mijn andere passie: paardrijden. Je moet dezelfde taal spreken om elkaar te begrijpen en het tot een goed resultaat te brengen.

My world is:

“Wie kijkt naar het verleden, staat met z'n rug naar de toekomst.”