Rachid Ben Moussa
Software engineer

Als kind vond ik techniek erg interessant en was ik graag bezig met (experimenteren met) het bouwen van dingen. Toen ik erachter kwam dat je met een computer makkelijk en goedkoop zelf software kon bouwen was er een nieuwe passie geboren. Vanwege het open karakter en de brede toepasbaarheid ging mijn focus al vroeg richting het Java-platform. In de loop van de jaren heb ik een steeds grotere interesse ontwikkeld voor veiligheid en betrouwbaarheid van software systemen.

Bij Luminis is geen dag of project hetzelfde, hierdoor heb ik na jaren nog steeds veel afwisseling in mijn dagelijkse werk. Door steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan en daarvoor de gepaste oplossingen te bedenken, heb ik erg veel plezier in mijn werk. De meeste energie krijg ik van samen te werken naar een doel en (van) elkaar te leren.

Naast de dagelijkse bezigheden komt wel eens het kind naar boven en dan ga ik weer klooien met fysieke dingen zoals microcontrollers of raspberry pi’s.


Kennismaken?

Luminis onderscheidt zich van andere aanbieders in de ICT door een waarde- en klantgedreven aanpak. Wij willen vooruitgang zien, zowel bij onze klanten als bij onze medewerkers. Graag komen we met je in contact om te ontdekken hoe we die kunnen realiseren.

Contact

©2019 Luminis Arnhem – Leveringsvoorwaarden

Design: Eyefun