Niek van Rabenswaaij


Software Engineer

Appreciate the little things in life. Ook bij het ontwikkelen van software is dit belangrijk. Goede software doet precies wat het moet doen, maar wil je echt enthousiast worden van een product, dan moeten juist ook die kleine dingetjes, de details, perfect zijn.

De kleine dingen zijn het meest zichtbaar in het eindproduct, de software, maar zijn tijdens het gehele proces van idee tot product aanwezig. Een kleine terugkoppeling met een opdrachtgever op het moment dat er iets onduidelijk is, een subtiele suggestie als er ergens iets beter kan of gewoon een duidelijke demo geven, dit alles zorgt ervoor dat de samenwerking prettig verloopt en resulteert in een product waar iedereen enthousiast van wordt.

Als software engineer vind ik het belangrijk om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Dit doe ik het liefst met het maken van web-applicaties binnen een java-framework. Tijdens het maken van deze applicaties probeer ik ervoor te zorgen dat niet alleen ikzelf de kleine dingen in het leven waardeer, maar dat degene waarmee ik samenwerk dit ook doet.

My world is:

“Appreciate the little things in life.”