Mike Westdijk


Ontwerper

Als designer en co-creator van digitale producten bevind ik mij te midden van visuele, technische en strategische dimensies van een project, een werkgebied waarin ik al jaren professioneel actief ben en waarin ik mij thuis voel. Technologie blijft zich ontwikkelen, net als de creatieve wereld en deze dynamiek houdt mij in beweging, geeft mij energie en inspiratie: ik moet geprikkeld blijven worden, en het omzetten van deze creativiteit in verschillende projecten voor onze klanten maakt het een geweldige rol om actief in te zijn.

Mijn ontwerpwerk kenmerkt zich door een frisse helderheid, waarin ik zoek naar vernieuwing en gebruiksvriendelijkheid. Ik houd er van om het complexe te vereenvoudigen. De kwaliteit van een product of dienst is verwoven met de strategie en concept, tot en met de laatste icoon, van goede code tot een goede user experience. Deze kwaliteit is in mijn ervaring het hoogst bij een nauwe samenwerking tussen ontwikkelaars en de klant, waarbij wij, als ontwikkelaars en ontwerpers bij Luminis, onze kennis voegen bij de domein-specifieke kennis van de klant. Co-creatie en een focus op de eindgebruiker maken het verschil.

Naast mijn ontwerpactiviteiten luister ik graag muziek (met gitaren, drums en beats), en in mijn vrije tijd lees ik graag non-fictieboeken en fictie-klassiekers, of ga ik hardlopen.

Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

My world is:

“Simplicity is about subtracting the obvious
and adding the meaningful”