Mike Westdijk
Ontwerper

Als designer en co-creator van digitale producten bevind ik mij te midden van UX-, technische en strategische dimensies van een project, een werkgebied waarin ik al jaren actief ben en waarin ik mij thuis voel. Technologie blijft zich ontwikkelen, net als de creatieve wereld en deze dynamiek geeft mij energie en inspiratie: ik moet geprikkeld blijven worden, en het omzetten van deze creativiteit in verschillende projecten voor onze klanten maakt het een fijne rol om actief in te zijn.

Mijn ontwerpwerk kenmerkt zich door een frisse helderheid, waarin ik zoek naar vernieuwing en gebruiksvriendelijkheid. Ik houd er van om het complexe te vereenvoudigen. De kwaliteit van een product of dienst is verweven met de strategie en concept, van goede code tot een goede user experience, tot en met de laatste icoon. Deze kwaliteit is het hoogst bij een nauwe samenwerking tussen ontwikkelaars en de klant, waarbij wij, als ontwikkelaars en ontwerpers bij Luminis, onze kennis voegen bij de domein-specifieke kennis van de klant. Co-creatie en een focus op de eindgebruiker maken het verschil.


Kennismaken?

Luminis onderscheidt zich van andere aanbieders in de ICT door een waarde- en klantgedreven aanpak. Wij willen vooruitgang zien, zowel bij onze klanten als bij onze medewerkers. Graag komen we met je in contact om te ontdekken hoe we die kunnen realiseren.

Contact

©2019 Luminis Arnhem – Leveringsvoorwaarden

Design: Eyefun