Hilmar Jansen
Software Engineer

Als ontwikkelaar heb je je collega’s nodig om je scherp te houden. Of dat nou je directe collega’s op kantoor zijn of vakbroeders bij de klant, dat maakt geen verschil. Hierbij houd ik ervan om uitgedaagd te worden, om samen met èn voor de klant te zoeken naar een goede oplossing voor hun uitdagingen. Afhankelijk van de situatie kan goed ook goed genoeg zijn. Ik ga graag op in de cultuur van de klant organisatie, maar vind het daarbij geen probleem om kritisch te zijn op (interne) procedures.
Ik ben eind jaren negentig begonnen als web developer, maar heb me de afgelopen 8 jaar steeds meer gericht op het Windows desktop platform. Vanuit die achtergrond heb ik ook een aantal Windows phone en Windows store apps ontwikkeld.
In mijn vrije tijd pak ik zo nu en dan een goed boek, ben ik regelmatig als geluidsman te vinden achter het mengpaneel van de kerk, een band of een koor en probeer ik geregeld de fiets of racefiets te pakken om mijn zittende werk te compenseren.


Kennismaken?

Luminis onderscheidt zich van andere aanbieders in de ICT door een waarde- en klantgedreven aanpak. Wij willen vooruitgang zien, zowel bij onze klanten als bij onze medewerkers. Graag komen we met je in contact om te ontdekken hoe we die kunnen realiseren.

Contact

©2019 Luminis Arnhem – Leveringsvoorwaarden

Design: Eyefun