Harro Vons
Product Creator

Blogposts van
Harro Vons

Mijn passie? Geweldige producten, die goed bedacht zijn en kwaliteit uitstralen. Die passie gaat verder dan hoe het product eruit ziet of hoe het werkt. Het gaat ook over het ontwerpen en maken ervan. Want als User Experience professional weet ik heel goed wat er nodig is om het verschil te maken met een goed product.

Binnen Luminis zet ik deze passie in om organisaties te helpen met het bedenken en maken van producten en diensten. Ik vind het geweldig om te beginnen met niets meer dan een idee of een wens en daaruit een mooie app of webtoepassing te maken. Daarin ben ik de verbindende schakel tussen de opdrachtgever, de gebruikers en het team dat het product ontwikkelt.
Voor Luminis werk ik aan veel verschillende producten en voor diverse opdrachtgevers. Dat maakt mijn werk heel afwisselend en bovendien zie ik regelmatig een kans voor een nieuw of beter product. En ik werk met mensen die mijn passie delen. Een goed product ontstaat in een omgeving waarin mensen in openheid werken, elkaar vertrouwen en hun verantwoordelijkheid nemen. Dat is dan ook de omgeving waarin ik het liefste werk.

In mijn vrije tijd doe ik aan amateurtheater. Samen met een groep vrienden schrijf en produceer ik musicals, om die uiteindelijk met zo’n 100 vrijwilligers op te voeren. Ook dat is voor mij een proces waarin we met z’n allen gaan voor een eindresultaat waarin vooral de kwaliteit en de beleving telt.


Kennismaken?

Luminis onderscheidt zich van andere aanbieders in de ICT door een waarde- en klantgedreven aanpak. Wij willen vooruitgang zien, zowel bij onze klanten als bij onze medewerkers. Graag komen we met je in contact om te ontdekken hoe we die kunnen realiseren.

Contact

©2019 Luminis Arnhem – Leveringsvoorwaarden

Design: Eyefun