Chris van Beek


Software Architect

Het leuke van de IT vind ik dat er overal en altijd wel uitdaging in te vinden is en ik nooit uitgeleerd ben. De IT dwingt mij als het ware om altijd nieuwe dingen te leren. Iets wat erg goed bij mijn nieuwsgierige karakter past. Als architect is de allerleukste uitdaging voor mij om de juiste technologieën te kiezen en daarmee een oplossing neer te zetten die precies de wensen van de klant vervult, de wensen achter de wensen en rekening houdt met de toekomstige wensen als die er zijn.

Binnen een dergelijke oplossing kom ik altijd weer andere uitdagingen tegen. Dat kan variëren van een Microsoft back-end met behulp van domain driven design tot een front-end met behulp van html, javascript en angular. Ik pak al deze technische uitdagingen graag op. Ik vind het ook erg leuk om over de hele stack (front-end, businesslaag en data laag) van een oplossing actief te zijn.

Daarnaast wordt ik erg enthousiast van kennis delen. Ook in de didaktiek zitten enorme uitdagingen die goed te combineren zijn met de technische uitdagingen binnen mijn vakgebied. Ik ben vaak te vinden op conferenties en geef ook trainingen voor de Luminis Academy.

Mensen laten groeien, blije klanten en mooie technische oplossingen, daar krijg ik energie van.

Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn