Björn Lammers
Software Engineer

Blogposts van
Björn Lammers

Al snel nadat mijn vader de eerste computer ons huis binnenbracht, raakte ik gefascineerd door de mogelijkheid om een beeld in mijn hoofd om te zetten naar een programma. Zowel tijdens mijn middelbare schooltijd als gedurende mijn studie Landinrichting ging een groot deel van de vrije tijd op aan het bouwen van steeds complexere software en uiteindelijk heb ik van die hobby mijn beroep kunnen maken.

In vijftien jaar heb ik mij gespecialiseerd in het schrijven van Java-applicaties. Dat betekent zeker niet dat ik me daartoe beperk; ik zou niet in een project willen werken waarin ik geen inbreng zou kunnen hebben in de architectuur, business analysis en het testen.

Nu mijn grootste hobby mijn werk is geworden, heb ik meer tijd voor andere hobby’s en die deel ik ook graag met anderen; bij Luminis lopen mensen met allerlei verschillende interesses en achtergronden rond, waardoor ik regelmatig interessante gesprekken voer, bijvoorbeeld tijdens een lunchwandeling over het prachtige IPKW-terrein waar wij gevestigd zijn (en dat mijn stedebouw-hart sneller doet kloppen!).

Bij Luminis krijg ik de mogelijkheid om elke dag te beginnen met de vraag: “Wat ga ik vandaag beter maken?”. Ik werk samen met professionele collega’s waarvan ik veel leer en die me uitdagen om problemen op een andere manier te bekijken; ik kan de dag dus niet alleen afsluiten met wat ik beter heb gemaakt, maar ook met hoe ik zelf beter ben geworden.


Kennismaken?

Luminis onderscheidt zich van andere aanbieders in de ICT door een waarde- en klantgedreven aanpak. Wij willen vooruitgang zien, zowel bij onze klanten als bij onze medewerkers. Graag komen we met je in contact om te ontdekken hoe we die kunnen realiseren.

Contact

©2019 Luminis Arnhem – Leveringsvoorwaarden

Design: Eyefun