Angelo van der Sijpt


Software Architect

“Be excellent to each other” zeiden Bill en Ted in de jaren 80.
Als Fellow van Luminis Arnhem ligt mijn hart bij het elke dag nét iets meer excellent maken van de manier waarop we problemen oplossen, en onze partners helpen.

Technologie speelt daarin een belangrijke rol: waar de ene organisatie bedreigd wordt door oprukkende technologie, en dan met name het wegvallen van grenzen door het internet, ziet de ander er juist kansen in. Onze klanten helpen om dáár een succes van te maken, en door een probleem 90 graden te draaien om te zetten van een bedreiging in een kans, die we uitnutten met technologie, dat is waar mijn kracht ligt.
De belangrijkste bedreiging—en daarmee ook kans—van dit moment is die van security en privacy. Uitdagende onderwerpen, die helemaal op hun kop gezet zijn door trends als het internet, goedkopere en hele capabele hardware als mobiele telefoons, en het Internet of Things.

Ook privé ga ik een uitdaging niet uit de weg. Sportief ben ik te vinden in de dojo (Krav Maga), op de weg (lange afstandslopen) en in de modder (obstacle course running). Last but not least is begin 2015 mijn persoonlijke uitdaging geboren, in de vorm van mijn zoon Daan.

Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Blogposts van Angelo van der Sijpt