Onze cases

Resultaten van onze samenwerking met klanten geven een goed beeld om ons beter te leren kennen. Hier vindt u dan ook meerdere cases met regelmatig nieuwe voorbeelden. Sommige cases zijn zowel vanuit technisch oogpunt als ook vanuit klantwaarde beschreven.

CASE

Advitrae

Advitrae werkt samen met Luminis om in te spelen op toekomstige veranderingen in het plannen en roosteren van onderwijslessen op scholen.
Lees meer

CASE

Flamco

App geeft service engineers de juiste kennis in handen
Lees meer

CASE

Huuskes Eten & Zo

Eten & Zo ondersteunt medewerkers en bewoners van zorgorganisaties volledig bij de dagelijkse organisatie van lekker en verantwoord eten en drinken.
Lees meer

CASE

Jifeline

De mensen van Luminis komen het beste tot hun recht wanneer zij als betrouwbare innovatiepartner van de klant kunnen optreden.
Lees meer

CASE

ModuleZ – Financiële Portalen

Het beheren van beleggingsportefeuilles is complex, maar met ModuleZ hebben we het zo eenvoudig mogelijk gemaakt.
Lees meer

CASE

Nedap AEOS

Het bestaande toegangscontrole-systeem groeide in complexiteit, en dit is succesvol teruggebracht tot minder schermen en meer gebruiksvriendelijkheid.
Lees meer

CASE

Omons

Een toenemend aantal gemeenten wil bewoners betrekken bij een duurzamere energievoorziening. Omons, dochteronderneming van Alliander, is een platform dat daarin voorziet via een buurtgerichte aanpak.
Lees meer

CASE

Remeha Service Tool App

Geeft servicemonteur op locatie eenvoudig inzicht in gegevens van de ketel.
Lees meer

Kennismaken?

Luminis onderscheidt zich van andere aanbieders in de ICT door een waarde- en klantgedreven aanpak. Wij willen vooruitgang zien, zowel bij onze klanten als bij onze medewerkers. Graag komen we met je in contact om te ontdekken hoe we die kunnen realiseren.

Contact

©2019 Luminis Arnhem – Leveringsvoorwaarden

Design: Eyefun