ModuleZ – Financiële Portalen

“Luminis is vanaf de start betrokken bij het project en kreeg de vrije hand in het interactie-ontwerp, de architectuur en de technologiekeuze. Als software architect was dit voor mij een perfecte case om aan te tonen wat voor kwaliteit en ontwikkelsnelheid mogelijk zijn met moderne Microsoft ontwikkeltools in combinatie met web-frontend-technologie.”
Hilmar Jansen, Software-architect Luminis Arnhem

Complexiteit van beleggingsportefeuilles vereenvoudigd

Voor ModuleZ heeft Luminis een softwareplatform gerealiseerd. ModuleZ levert dit platform aan financiële instellingen. Het gaat om een participanten-administratie waarmee diverse beleggingsproducten voor klanten beheerd worden. Luminis heeft hiervoor een nieuwe applicatie gerealiseerd, inclusief responsive webportalen voor zowel klanten als tussenpersonen. Hierdoor hebben klanten op ieder moment en op elk device een actueel beeld van hun beleggingsportefeuille en kunnen zij aanpassingen snel en simpel doorvoeren, terwijl tussenpersonen hun klanten optimaal kunnen adviseren. Het systeem ondersteunt de medewerkers van financiële instellingen o.a. bij het verwerken van banktransacties, het opstellen van orderboeken voor de aandelenhandel, renseignering en het afhandelen van alle communicatie met haar klanten.

 


Kennismaken?

Luminis onderscheidt zich van andere aanbieders in de ICT door een waarde- en klantgedreven aanpak. Wij willen vooruitgang zien, zowel bij onze klanten als bij onze medewerkers. Graag komen we met je in contact om te ontdekken hoe we die kunnen realiseren.

Contact

©2019 Luminis Arnhem – Leveringsvoorwaarden

Design: Eyefun