Flamco

De Flamco Groep is onderdeel van Aalberts N.V. en richt zich op de ontwikkeling, productie en verkoop van kwaliteitscomponenten voor HVAC toepassingen. HVAC is de gangbare afkorting voor Heating, Ventilation, en Air Conditioning. In meer dan 70 landen biedt Flamco succesvolle en innovatieve oplossingen voor de woningbouw, utiliteitsbouw en duurzame energie.

Flamco had gemerkt dat het proces van commissioning – het in gebruik stellen van installaties – een behoorlijke tijdsinspanning van service engineers vergde en vroeg zich af of dat eenvoudiger kon. Samen met Flamco heeft Luminis het commissioning proces zorgvuldig in kaart gebracht en geanalyseerd om tot een doelmatige en gebruiksvriendelijke oplossing te komen.

Voor service engineers is de interactie met apparaten en/of installaties vaak nodeloos ingewikkeld door kleine knopjes en displays met beperkte mogelijkheden. Kern van de innovatie die Luminis voor Flamco realiseert is dat apparaten en installaties voortaan door middel van een app op een tablet of mobiele telefoon kunnen worden bestuurd en ingeregeld. De verbinding tussen tablet of telefoon en apparaat wordt gelegd via bluetooth.

Niet alleen geeft deze oplossing de service engineer een rijkere en eenvoudigere bedieningsmogelijkheid, de fabrikant kan hierdoor besparen op het aanbrengen van displays en knopjes op apparaten. Daarnaast wordt de service engineer in zijn/haar eigen taal ondersteund door informatie die de app via internet ophaalt.


Kennismaken?

Luminis onderscheidt zich van andere aanbieders in de ICT door een waarde- en klantgedreven aanpak. Wij willen vooruitgang zien, zowel bij onze klanten als bij onze medewerkers. Graag komen we met je in contact om te ontdekken hoe we die kunnen realiseren.

Contact

©2019 Luminis Arnhem – Leveringsvoorwaarden

Design: Eyefun